Ons het nou die laaste derde van die jaar betree. In die tyd is dit belangrik dat u onthou dat ons net ‘n telefoon-oproep of vonkpos weg is as ons u enigsins kan ondersteun met raad, wenke en voorstelle.
 

Ek is sopas terug van ‘n besoek aan die VSA en Kanada waar ek vrugbare besprekings gevoer het met die Hunting Report en die Safari Club International hoofkantoor. Daarna was ek Calgary en Edmonton toe waar ek nie net bande met die SCI-takke versterk het nie, maar dit ook kon herhaal met almal wat ons daar help met die oploop na ons 2014 jagskoue.
 

Die houding in Noord-Amerika is uiters positief, in Alberta in besonder. Gemeet aan die aantal jagters op pad terug na die VSA op Delta Vlug 201 en die wat saam met my op Delta 200 op pad was na Afrika, lyk dinge belowend!
 

Buitelandse jagters moet net oor Afrika ingelig word, die versekerings gebied word wat hulle benodig en wêreldklas diens ontvang en ek is oortuig dat ons sal elke jaar meer jagters sal lok.
 

Genoeg daaroor. Hierdie maand se Bulletin bevat ons gewone samestelling van nuus, wenke en raad en ons vertrou dat dit u help.
 

Groete
Richard Lendrum